A fost condamnat 15 ani la inchisoare, dupa ce a descoperit printr-o aplicatie ca sotia sa il insela

A fost condamnat 15 ani la inchisoare, dupa ce a descoperit printr-o aplicatie ca sotia sa il insela
Data publicarii: 07 Iunie 2018
Data actualizare: 07 Iunie 2018
Una dintre cele mai mari frici pe care o ai in momentul cand esti intr-o relatie, este teama de a fi inselat. Oamenii inseala pentru o multime de motive, in loc sa confrunte problema care se afla in relatia respectiva. 

Un barbat care a folosit o aplicatie pentru a-si prinde sotia care il insela, se confrunta acum cu o mare problema, aceea de a face inchisoare pentru 15 ani, din cauza actiunilor sale. 

Exista o aplicatie care le permite oamenilor sa vada ce fac partenerii sai si anume, Find My Iphone. Aceasta aplicatie a fost creata pentru a ajuta utilizatorii de Iphone sa isi localizeze telefonul daca l-au pierdut sau le-a fost furat. Insa, anumiti oameni folosesc aceasta aplicatie pentru a-si urmari partenerul. 


Sursa: Daily Mail

Sean Donis din New Jersey, si-a suspectat sotia de infidelitate si in disperarea de a afla adevarul, a folosit ipad-ul sotiei sale pentru a-i verifica locatia in momentul cand aceasta ii zicea ca iese sa ia cina in oras cu prietenii sai. Atunci a descoperit ca sotia lui se afla, de fapt, acasa la seful ei, Albert Lopez. 


Sursa: Daily Mail

Pentru a face lucrurile si mai palpitante, Nancy l-a lasat pe Donis sa aiba grija de copiii sai de 5 ani, in timp ce ea era acasa la seful ei. 

Furios, Donis a decis sa mearga pana la Lopez acasa pentru a putea sa isi prinda sotia in flagrant. In loc ca barbatul sa astepte ca sotia lui sa iasa din apartament, acesta s-a gandit sa intre cu forta. 

Dupa ce a intrat in cladire, Donis i-a filmat pe cei doi in timp ce intretineau relatii sexuale. Barbatul a trimis filmuletul si rudelor sotiei. 


Sursa: Daily Mail

Donis si Nancy au divortat dupa acest incident, iar barbatul inca este in proces dupa faptele pe care le-a comis, fiind posibil sa fie inchis pentru 15 ani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies