A fost desemnat cel mai frumos barbat al planetei, conform cercetarilor stiintifice

A fost desemnat cel mai frumos barbat al planetei, conform cercetarilor stiintifice
Data: 01 August 2017
Oamenii de stiinta britanici au anuntat saptamana aceasta care este cel mai frumos barbat al zilelor noastre. Dezvaluirea vine dupa ce chirurgul plastician Julian De Silva a testat prin tehnologii de cartografiere faciala chipurile unora dintre cei mai cunoscuti barbati ai planetei.

Tehnologia folosita masoara dimensiunile sprancenelor, nasului, buzelor, barbie, obrajilor si structura faciala a unui barbat si le compara cu ideea de perfectiune a grecilor antici. Lista de celebritati care au fost testate ii include pe unii dintre cei mai cunoscuti barbati de la Hollywood, printre care David Beckham, Harry Styles, Bradley Cooper and Brad Pitt.

Conform http://www.viralthread.com, chirurgul plastician care s-a ocupat de acest studiu a marturisit ca noile tehnologii le permit oamenilor de stiinta sa desluseasca unele din misterele care se afla in spatele conceptului de "frumusete fizica". Pentru a desemna cel mai frumos barbat al planetei medicii au folosit o ecuatie matematica conceputa de catre greci, numita "Proportia de aur".

Conceptul poate folosit pentru a masura frumusetea oricarui lucru sau persoane si a fost folosit cu succes de Leonardo da Vinci pentru opera sa de arta "Om Vitruvian".

Premisa din spatele teoriei este aceea conform careia cu cat proportiile unui corp sau a unei fete sunt mai apropiate de numarul 1.618, cu atat gradul de frumusete fizica este mai mare.

In urma studiului, cercetatorii au facut publica lista de nume ale barbatilor celebri care se apropie cel mai mult de perfectiune,iar pe primul loc se afla George Clooney, urmat de Bradley Cooper si Brad Pitt. Locurile 4, 5 si 6 sunt ocupate de Harry Styles, David Beckham si Will Smith, iar lista continua cu alti barbati la fel de cunoscuti din lumea filmului sau din sfera muzicala.

FULLSCREEN
A fost desemnat cel mai frumos barbat al planetei. Cercetatorii au facut anuntul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies