A fost detronata de cea mai buna prietena. Putini se asteptau la asta: ce s-a aflat despre Taylor Swift si Selena Gomez

A fost detronata de cea mai buna prietena. Putini se asteptau la asta: ce s-a aflat despre Taylor Swift si Selena Gomez
Citeste mai mult despre: Taylor Swift, Selena Gomez,
Data publicarii: 15 Martie 2016
Data actualizare: 15 Martie 2016
Prietenia dintre Selena Gomez si Taylor Swift este cunoscuta la nivel international, cele doua fiind dovada vie ca doua persoane celebre se pot intelege foarte bine.

Chiar daca activeaza in acelasi domeniu si au cam acelasi gen de public, Selena si Taylor nu sunt deranjate de acest lucru, ba chiar se bucura una de succesul celeilalte, transformand aceasta concurenta intr-un avantaj pentru ele.

Daca pana de curand Taylor Swift era persoana cu cel mai mare numar de urmaritori pe Instagram, Selena Gomez a detreonat-o, diferenta dintre ele fiind acum de aproximativ 300 000 de fani, 69,5 milioane de urmaritori pentru Selena comparativ cu 69,2 milioane de urmatitori pentru Taylor.

Cu toate acestea, cele doua continua sa fie prietene foarte bune si sa colaboreze pe plan profesional, fosta vedeta Disney declarand ca si-ar dori ca la un moment dat sa creeze o melodie alaturi de amica sa.

"Aceasta oportunitate a existat mereu. Este una dintre cele mai talentate artiste pe care am intalnit-o. La un moment dat probabil ca se va intampla, vom vedea", a marturisit Selena. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!