A fost mancat de lei in timp ce incerca sa ii vaneze

A fost mancat de lei in timp ce incerca sa ii vaneze
Data publicarii: 13 Februarie 2018
Data actualizare: 13 Februarie 2018
Un barbat care nu a fost inca identificat, a fost gasit in Ingwelala Private Nature Reserve in Hoedspruit, in sudul Africii dupa ce a fost auzit tipand de oamenii din apropiere. Au fost folosite impuscaturi pentru a putea speria leii, dar a fost prea tarziu pentru a-l mai salva cineva. 

"Un tipat a fost auzit, iar leii au fost alungati de sunetele impuscaturilor. A fost, insa, prea tarziu pentru a-l mai salva pe barbat", a declarat un localnic, dupa a facut declaratia morbida:"A fost mancat."

In momentul cand oamenii au ajuns la scena terifianta, barbatul fusese deja mancat de leu:"Capul era acolo, dar leii i-au mancat aproape tot corpul."

Inca este neclar cine era barbatul si avand in vedere conditia corpului sau, va fi dificil pentru politie sa il identifice. Initial, s-a presupus ca ar fi fost un barbat care lucra la mentinerea resortului, dar cand barbatul care, de fapt, lucra la resort a sosit la scena crimei, a fost scos din calcul. 

Politia a speculat, apoi, ca barbatul ar fi fost un vanator:"Procesul identificarii s-ar putea rezolva rapid, deoarece capul a ramas intact.", a declarat colonetul Moatshe Ngoepe. 

Cu toate acestea, un fotograf britanic, Charlie Lynham, care traieste langa resort, a dezvaluit ca la scena terifianta au fost gasite doua arme care erau folosite pentru a vana lei, elefanti si rinoceri. 

"Leii nu sunt un pericol ziua, dar noaptea este o situatie diferita. Speculatia mea este ca barbatul mancat de lei, ii urmarea, incercand sa ii vaneze, iar atunci leii au fost nevoiti sa se apere. Daca te ascunzi intr-un tufis noaptea pentru a-i vana, este riscul tau, iar aceste animale nu pot fi invinovatite pentru ceea ce au facut.", a declarat Charlie Lynham. 

In medie, leii omoara 250 de oameni pe ani in Africa. Aceste crime au devenit din ce in ce mai populare, cand numarul de vanatori de lei a crescut, deoarece pielea unui leu valoreaza in jur de 4,150 de dolari, iar un dinte, in jur de 700 de dolari. 

Din fericire, sunt multi oameni care incearca sa elimine vanatul de animale, prin diferite metode.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies