A fost nascut la 4 ani dupa ce parintii lui au murit intr-un accident tragic

A fost nascut la 4 ani dupa ce parintii lui au murit intr-un accident tragic
Citeste mai mult despre: mama surogat, accident tragic, bebelus,
Data publicarii: 16 Aprilie 2018
Data actualizare: 16 Aprilie 2018
In ultimii ani, optiunea unei mamei surogat in ceea ce priveste nasterea unui copil, a devenit incredibil de populara in randul parintilor care se chinuie sa devina parinti. 

Celebritati precum Kim Kardashian care a nascut al treilea copil prin intermediul unei mame surogat, a ajutat mult la destigmatizarea procedurii care a suferit mult scepticism de-a lungul anilor. 

Un bebelus surogat din China a ridicat multe controverse. Nou nascutul pe nume Tiantian, a fost nascut la 4 ani dupa ce parintii lui au murit intr-un accident tragic. 

Nascut de catre o mama surogat, Tiantian a fost creat din fertilizarea embrionilor parintilor lui, Shen Jie si Liu Xi care au facut un tratament de fertilitate inainte sa moara. 


Sursa: Viral Thread

Cuplul au avut embrionii inghetati in speranta ca poate intr-o zi vor deveni parinti. Insa, dupa ce au murit intr-un accident, embrionii au devenit parte a unei batali lungi intre bunici si spital. 

Determinati sa mosteneasca embrionii inghetati ai parintilor care au murit, bunicii au castigat drepturile la obtinerea lor. Cu toate acestea, victoria nu a avut un succes imediat pentru familie. Ei puteau obtine embrionii de la spitalul Nanjing, doar daca un alt spital era de acord sa ii depoziteze. Cum surogatul este ilegal in China, singura optiune era ca mama surogat sa fie din alta tara. 

O agentie i-a ajutat sa le gaseasca o mama surogat. Pentru ca bebelusul sa obtina cetatenie, mama surogat a fost nevoita sa vina in China pentru a da nastere copilului. 


Sursa: Viral Thread

Procesul a fost complicat, dar bunicii nu regreta ce au facut. "Ochii lui Tiantian sunt ochii fiicei mele, dar seamana mai bine cu tatal lui.", a declarat Hu Xinxian pentru Beijing News

Discutand cum isi vor creste copilul, bunicul lui Tiantian a explicat:"Copilul este destinat sa fie suparat. Alti copii au parinti, dar el nu are. Ii vom spune adevarul in viitor." 

Ei planuiesc sa ii spuna adevarul lui Tiantian cand va avea varsta potrivita si va putea intelege. 


Sursa: Viral Thread
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies