A fost numit "cel mai sexy barbat in viata" si are o familie foarte frumoasa. Cum arata sotia si copiii lui Jason Momoa

A fost numit  cel mai sexy barbat in viata  si are o familie foarte frumoasa. Cum arata sotia si copiii lui Jason Momoa
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, copii, cum arata, familie, sotie,
Data: 22 August 2017
"Cel mai sexy barbat in viata" nu se dezice nici pe marile si micile ecrane, nici in viata reala. Jason Momoa este intotdeauna o aparitie, iar asta se datoreaza staturii impozante si a masculinitatii pe care o emana. 

Celebru pentru rolul sau, "Khal Drogo", din serialul "Game of Thrones", precum si cel din "Conan barbarul", Jason a capatat extrem de multa notorietate in ultimii ani.

Pe langa calitatile actoricesti si fizicul impresionant, actorul este si un familist convins. In 2011 a fost numit de cei de la revista People "cel mai sexy barbat in viata". In varsta de 8 de ani, actorul formeaza un cuplu cu o femeie care nu se incadreaza in tiparele obisnuite de frumusete.

Jason este casatorit din 2007 cu Lisa Bonet, fosta partenera a cantaretului Lenny Kravitz si mama lui Zoe Kravitz.

Jason si Lisa s-au cunoscut in 2005, cand au si inceput o relatie, pe care au oficializat-o in 2007, cand Bonet a nascut primul copil al cuplului, Lola Iolani Momoa. In 2008, cei doi au urat bun-venit pe lume celui de-al doilea bebelus, un baietel pe nume Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.
Desi sotia este mai mare decat el cu 12 ani si cu toate ca este mereu inconjurat de femei frumoase, Jason ii este loial Lisei, care, potrivit presei insa, nu accepta cu foarte mare usurinta avansurile pe care sotul le primeste din partea altor femei. Sursa FOTO: Spash News 

FULLSCREEN
A fost numit "cel mai sexy barbat in viata" si are o familie foarte frumoasa. Cum arata sotia si copiii lui Jason Momoa
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO