A fost oprit de poliție pentru că era pe străzi la 4 dimineață. Ce au aflat despre el i-a schimbat viata

A fost oprit de poliție pentru că era pe străzi la 4 dimineață. Ce au aflat despre el i-a schimbat viata
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 Iulie 2018
Data actualizare: 19 Februarie 2022
Mergea zilnic, pe jos, 32 de kilometri, până când l-a oprit poliția. Cazul lui a devenit viral, iar ce a urmat emoționează pe toată lumea.

Walter Carr este numele studentului care a reușit să emoționeze întreg internetul. Povestea tânărului student a început în momentul în care poliția l-a oprit pe stradă, la ora 4 dimineață. 

Curioși să afle ce face pe străzi de la acea ora, polițiștii au aflat că tânărul rămăsese fără mașină, însă avea un loc de muncă nou, iar pentru a ajunge la timp la serviciu, era nevoit să meargă pe jos 32 de kilometri, în fiecare dimineață. 

Unul dintre ofițeri a postat pe internet un text despre întâlnirea cu Walter, iar acesta s-a viralizat aproape imediat. De acolo nu a mai fost decât un pas pentru ca întâmplarea să ajungă și pe monitoarele anagajatorilor lui Walter.

Deja celebru pe internet, tânărul a primit un cadou de neuitat, din partea CEO-ului companiei la care lucra: propria mașină. Înduioșat de faptul că Walter rămăsese fără locuință, în urma uraganului Katrina, dar că se străduiește să își continue studiile și să  lucreze, în același timp, bărbatul a decis ca mașina familiei lui să devină noul mijloc de transport al studentului.

"Unele decizii pe care le luăm în viață sunt importante si de obicei le luăm foarte rapid, pentru că ne dăm seama ușor de ceea ce trebuie să facem. Aceasta a fost o astfel de decizie", a povestit Luke, superiorul lui Walter.

O mulțime de internauți au donat sume de bani către un fond care să îl ajute pe tânăr să își construiască o nouă viață. 32 000 $ vor fi administrați de o asociație care se ocupă cu ajutorarea celor aflați în situații similare cu cea a lui Walter.

Vezi și tu imaginile înduioșătoare, mai jos:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies