A fost salvata dintr-un incendiu, insa a ramas fara carapace. Ce s-a intamplat cu aceasta broasca testoasa e impresionant

A fost salvata dintr-un incendiu, insa a ramas fara carapace. Ce s-a intamplat cu aceasta broasca testoasa e impresionant
Citeste mai mult despre: broasca testoasa, carapace, imprimanta 3D,
Data publicarii: 03 Iunie 2016
Data actualizare: 03 Iunie 2016
Cand broasca testoasa Freddy a fost prinsa intr-un incediu in Brazilia, sansele sale de supravietuire erau minime. 

Din fericire, tehnologia 3D si niste maini dibace de profesionisti au salvat-o pe micuta testoasa. Datorita echipe de volunatri de la “The Animal Avengers”, Freddy este acum mandra purtatoarea a unei carapace 3D, prima de acest gen din lume.

Echipa de veterinari a proiectat carapacea prin reconstruirea in 3D a mai multor fotografii pe care i le-au facut testoasei. iar de la proiectare pana la imprimare, revolutionara imprimanta 3D a facut toata treaba.

Carapacea, care ii venea perfect testoasei, a fost transformata intr-o adevarata opera de arta, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Voluntarii au pictat-o de mana, astfel incat sa arate exact precum una naturala.

Si dupa cum se vede, Freddy testoasa este mai mult decat fericita cu noua sa casuta, multumita echipei “The Animal Avengers”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies