A fost ucis de 23 de ori în toate filmele în care a jucat. Ce decizie radicală a luat Sean Bean

A fost ucis de 23 de ori în toate filmele în care a jucat. Ce decizie radicală a luat Sean Bean
Citeste mai mult despre: Sean Bean, Game of Thrones, ucis,
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Septembrie 2019
Data actualizare: 30 Septembrie 2019
A fost decapitat în Game of Thrones, iar în Stăpânul inelelor a fost ucis de o ploaie de săgeți. Personajele interpretate de Sean Bean nu au deloc o soartă bună. Actorul s-a săturat să fie ținta glumelor de pe internet și a luat o decizie radicală.

Sean Bean a dezvăluit că a început să refuze rolurile în care personajul său este ucis. A ajuns la un adevărat record în acest domeniu: 23 de morți pe micul și marele ecran. 

În vârstă de 60 de ani, actorul care l-a interpretat pe Ned Stark în Urzeala Tronurilor și pe Boromir în Lord of The Rings vrea să scape cu viață în următorul său film.

“Am refuzat roluri. Le-am zis: Lumea deja știe că personajul va muri pentru că îl interpretez eu. Am acceptat totuși un rol și pe parcurs mi-au zis că mă omoară. Am refuzat, iar ei m-au întrebat: “Putem macar să te rănim rău de tot?”. Am zis ok, atâta vreme cât mă lasă în viață”, a mărturisit actorul.

Sean Bean recunoaște că este frustrat din cauză că personajele sale mor. “Am interpretat multe personaje negative, au fost grozave, dar nu total satisfăcătoare. Ah, și mereu mureau!”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies