A fost un adevarat sex simbol și era imposibil să îi reziști în anii '90. Acum, Mickey Rourke a ajuns să fie de nerecunoscut

A fost un adevarat sex simbol și era imposibil să îi reziști în anii  90. Acum, Mickey Rourke a ajuns să fie de nerecunoscut
Citeste mai mult despre: Mickey Rourke, hollywood, video,
Data: 03 Septembrie 2019
Mickey Rourke (66 ani) era unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood, orice femeie fiind cucerită de farmecul acestuia din filmul Orhideea sălbatică, din anul 1989.
Ajuns la 64 de ani, Rourke rămâne activ în domeniul cinematografic, însă look-ul său s-a schimbat mult... și nu numai trecerea anilor este "de vină". 

Recent, actorul american a fost invitat la un talk-show din Statele Unite ale Americii și i-a lăsat mască pe fanii acestuia. Pe lângă faptul că actorul era de nerecunoscut, acesta nu știa nimic de noul său film, intitulat Night Walk. Întrebat cum a fost experiența de pe platourile de filmare, Mickey Rourke a răspuns "Despre ce film este vorba?", afirmație ce i-a șocat pe fanii acestuia.

GALERIE FOTO MAI JOS CU MICKEY ROURKE 

 
"Când l-am văzut pe Mickey Rourke că va acorda un interviu, am plecat din cameră deoarece nu mă simțeam confortabil";. "Ce pierdere de timp a fost să ascult acest interviu",. au fost reacțiile fanilor pe Twitter. Filmul "Night Walk" a fost lansat anul acesta, în luna aprilie. 

Mickey Rourke, idolul femeilor în anii '90


După apariția în drama erotică "9 1/2 weeks", alături de Kim Basinger, Mickey Rourke a devenit un adevărat frângător de inimi în cetatea filmului, dar și în rândul fanelor sale. Ochii săi verzi, vocea sa sexy, zâmbetul ușor ironic și părul dat cu gel pe spate i-au adus statutul de sex simbol la Hollywood. 

 
Dacă la toate acestea adăugăm rolurile de "bad boy" pe care le-a obținut de-a lungul timpului, obținem rețeta succesului său în rândul doamnelor și domnișoarelor. De fapt, după apariția peliculei "Angel Heart", în 1987, regizorul Adrian Lyne a spus că dacă Mickey ar fi murit, ar fi ajuns un fenomen mai mare decât James Dean.
 
De-a lungul anilor, starul de la Hollywood care a jucat în filme precum "Sin City", "The Wrestler", "Iron Man 2" și "The Expendables", a suferit numeroase transformări din punct de vedere fizic, fiind adeptul operațiilor estetice.

 
Într-un interviu acordat pentru Pagă Six, Rourke a mărturisit că în perioadele dificile prin care a trecut, cățeii au fost cei care l-au ajutat să răzbată. "Mă râneam și stăteam în baie toată ziua. Nu am mai suportat și mi-am luat un pistol. Eram decis să mă sinucid, însă Beau Jack (n.r. cățelul) a început să plângă și a părut să întrebe cine va mai avea grijă de el", a declarat acesta.

FOTO: Gettyimages

Vezi: Top 3 bărbați vegani de la Hollywood

FULLSCREEN
A fost un adevarat sex simbol și era imposibil să îi reziști în anii '90. Mikey Rourke a ajuns să fie de nerecunoscut
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO