A gasit niste urme de sange, iar ceea ce a gasit dupa a fost terifiant

A gasit niste urme de sange, iar ceea ce a gasit dupa a fost terifiant
Data publicarii: 01 Februarie 2018
Data actualizare: 02 Februarie 2018
Un doctor erou a salvat viata la doi adolescenti dupa ce a vazut urme de sange pe jos intr-un complex comercial. 

Doctorul Yastin Fatine, care lucreaza la Bedfordshire a zis ca in momentul cand mergea prin mall, a vazut un politist care alerga pe hol. Presupunand ca este vorba de un furt, barbatul a continuat sa mearga spre parcare. 

"In drum am vazut mai multi oameni care s-au adunat, dar nu am vrut sa ma implic, mai ales ca imi expira tichetul de parcare. Atunci am vazut urme de sange, cam de 100 de metri care duceau undeva. Atunci m-am gandit ca cineva ar avea nevoie de ajutorul meu.", a declarat medicul


Sursa: Unilad

Yasin a zis ca a incercat sa intervina prin multime sa vada ce s-a intamplat si a vazut trei politisti incercand sa le opreasca sangerarea la doi adolescenti. 

"Era sange peste tot. Unui baiat ii sangera mana, iar altuia genunchiul. Nu m-am ingrijorat de rana mainii, insa baiatul care era lovit la picior tot pierdea sange si devenea din ce in ce mai palid si ajunsese in delir."

Yasin le-a oferit primul ajutor pana au venit paramedicii. Dupa acest incident, a auzit niste zvonuri cum ca unul din baieti ar fi pe moarte si imediat si-a contactat un prieten care lucra la spitalul unde au fost transferati baietii. 

Yasin a declarat pentru Unilad:"Prietenul meu mi-a zis ca amandoi sunt bine si vor fi transferati la spitalul unde lucrez. Ma bucur ca amandoi sunt bine, dar lucrurile ar fi putut sa se incheie foarte rau, asa ca oamenii ar trebui sa fie constienti de deciziile pe care le iau."

Politia a spus ca unul din baieti a ramas in spital sub arestul politiei, iar celalalt se afla in proces.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies