A gasit o avere de sute de mii de euro, la groapa de gunoi. A ales insa sa faca urmatorul lucru

A gasit o avere de sute de mii de euro, la groapa de gunoi. A ales insa sa faca urmatorul lucru
Citeste mai mult despre: avere, bijuterie, ce a facut, ce a gasit,
Data publicarii: 20 Martie 2016
Data actualizare: 20 Martie 2016
In momentul in care pierdem ceva de dimensiuni mici si foarte mici, putem spune ca avem noroc daca reusim sa gasim acel lucru. Iar povestea de mai jos este a unor persoane foarte norocoase, care aproape ca au reusit sa gaseasca "acul din carul cu fan".

Carla este cea care a pierdut un inel in valoare de 400 000 de euro. Femeia a decis sa scoata inelul de pe deget pentru a putea face curatenie in bucatarie, dar cand a dorit sa-l poarte din nou si-a dat seama ca acesta se pierduse.

Realizand ca inelul sau se afla in cosul de gunoi pe care tocmai il aruncase, Carla a incercat sa caute acolo, dar tomberoanele lor fusesera deja golite, iar gunoiul fusese transportat la groapa.

Femeia si sotul ei au decis sa apeleze la cei de la groapa de gunoi, desi sperantele de a mai gasi inelul erau cat se poate de mici, scriu cei de la Littlethings.com.

Surpriza a venit insa in momentul in care, dupa jumatate de ora,  administratorul caruia i-au cerut ajutorul le-a inmanat inelul pierdut. Cei doi nu s-au mirat doar de faptul ca obiectul atat de mic a mai putut fi gasit ci si de faptul ca barbatul care il gasise a decis sa il inapoieze.

Vezi mai jos intreaga poveste:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!