A gasit o fotografie in timpul atentatul de la 11 septembrie. Ce s-a intamplat cu poza dupa 12 ani

A gasit o fotografie in timpul atentatul de la 11 septembrie. Ce s-a intamplat cu poza dupa 12 ani
Citeste mai mult despre: atentat, 11 septembrie 2001, fotografie,
Data publicarii: 14 Septembrie 2014
Data actualizare: 14 Septembrie 2014
De la atacurile teroriste din data de 11 septembrie 2001 au trecut 12 ani, dar durerea resimtita atunci de cei care erau in zona nu a fost usor de depasit.

O femeie care a gasit atunci o poza de nunta a postat timp de 12 ani aceasta imagine pentru a-i gasi proprietarul, dar si pentru a afla daca cei care sunt in fotografie au supravietuit.

Elizabeth Stringer Keefe a publicat imaginea in mediul online timp de 12 ani in speranta ca cineva o sa o vada si o sa-i spuna ceva despre cei care sunt in imagine, iar acest lucru s-a intamplat de curand.

Dupa ani de zile in care totul parea sa nu aiba rezolvare, de aceasta data imaginea si-a gasit proprietarul. Zeci de mii de oameni au ajutat-o pe aceasta femeie sa isi duca munca la bun sfarsit, iar finalul a fost mai mult decat satisfacator.

"Poza se afla pe biroul meu din World Trade Center, Turnul 2, la etajul 77", a declarat Fred Mahe. Potrivit proprietarului imaginii aceasta poza a fost facuta la nunta unor prieteni din Aspen, Colorado, in anul 2001. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies