A gasit un animal ciudat ranit pe o poteca. Cand a ajuns acasa, si-a dat seama ca si-a riscat viata salvandu-l. Ce era

A gasit un animal ciudat ranit pe o poteca. Cand a ajuns acasa, si-a dat seama ca si-a riscat viata salvandu-l. Ce era
Data publicarii: 06 Aprilie 2017
Data actualizare: 06 Aprilie 2017
Fotograful Corey Hancock era intr-o plimbare la padure cand a vazut un pui de animal ranit. Fara sa stea prea mult pe ganduri, l-a luat acasa pentru a-l ingriji.

"L-am vazut culcat pe spate, plouat, cu buzele albastre si privirea in gol. L-am urcat imediat in masina si mi-am dat seama ca nu respira. I-am facut compresie toracica si l-am readus in simtiri. Am vrut sa-l duc acasa, dar mi-am dat seama ca un veterinar il poate ajuta", a povestit barbatul.

Medicul i-a spus ca a salvat un pui de urs infometat si extrem de deshidratat. Animalul a fost tinut suv supraveghere pana cand si-a recapatat fortele si apoi dus inapoi in padure: "Daca ar fi fost mama lui prin preajma, as fi avut mari probleme", a spus Corey, care mai apoi a aflat ca ar fi putut sa ajunga la inchisoare.

"Padurarii din zona mi-au explicat ca regulile sunt stricte. Din cauza ca am luat animalul din mediul lui puteau sa-mi dea o amenda usturatoare, ba chiar sa ma bage la puscarie. Mi s-a parut absurd, am vrut doar sa-l ajut pe micut", a povestit Corey.

In cele din urma, autoritatile au fost blande cu barbatul, ba chiar i-au multumit ca a avut grija de animalul ranit.

Foto: BoredPanda
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies