A golit un tub de pasta de dinti pe o farfurie, iar imaginea a devenit virala. Adevarata poveste care se ascunde in spatele acestei fotografii

A golit un tub de pasta de dinti pe o farfurie, iar imaginea a devenit virala. Adevarata poveste care se ascunde in spatele acestei fotografii
Citeste mai mult despre: pasta de dinti, adevar, farfurie, viral,
Data: 26 August 2016
Amy Beth Gardner a ales o metoda inedita pentru a-i oferi o lectie de viata fiicei sale de 11 ani.

Cu cateva zile inainte de inceperea scolii, femeia a luat un tub de pasta de dinti si l-a golit pe o farfurie, iar apoi a rugat-o pe fiica ei sa bage pasta la loc. 

"Nu pot sa fac asta. Nu va mai fi ca inainte", i-a spus Breonna mamei sale. Atunci, Amy i-a explicat care a fost scopul acestei actiuni, facand o analogie foarte interesanta.

"La fel ca pasta de dinti, odata ce cuvintele iti vor iesi din gura, nu le mai poti retrage. Iti vei aminti intotdeauna de farfuria cu pasta de dinti. Cuvintele tale vor avea puterea de viata sau de moarte", a spus femeia.

"Vei merge la scoala si o sa vezi cat de mult cantaresc cuvintele tale. Vei avea ocazia sa-ti folosesti cuvintele pentru a rani, a jigni sau a denigra pe cineva. Dar vei avea si oportunitatea sa vindeci, sa incurajezi, sa inspiri si sa-i iubesti pe ceilalti. Alege-ti cuvintele cu grija", i-a mai spus Amy.

Amy Beth Gardner a publicat imaginea pe internet, alaturi de mesajul inspirational, acesta fiind apreciat de peste 650.000 de persoane si redistributi de peste 700.000 de ori.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO