A început "Bun simț turistic", cu scopul de a curăța România de gunoaie. Ce mesaj are Tudor Chirilă pentru această campanie

A început  Bun simț turistic , cu scopul de a curăța România de gunoaie. Ce mesaj are Tudor Chirilă pentru această campanie
Citeste mai mult despre: Tudor Chirila, Bun simt turistic,
Data: 07 Octombrie 2019
Campania “Bun simț turistic”, lansată de Cristina Predoiu, a luat în ultima vreme amploare, tot mai multe persoane din spațiul public susținând mesajul acesteia.  

”Numele meu este Cristina Predoiu și sunt inițiator al campaniei civice #BunSimtTuristic - o campanie apel la bun-simț  și comportament responsabil față de natură și  obiectivele turistice din România.

Această campanie este o inițiativă personală și reprezintă o reacție vis-a-vis de gunoaiele pe care turițtii iresponsabili le lasă în urma lor în călătorii și drumeții, precum și a unui comportament inadecvat față de anumite obiective turistice”. 

”Doresc, prin această campanie, să implementez o nouă perspectivă asupra protejării monumentelor autohtone. 

Mai multe vedete au reacționat la această mișcare civică, printre ele numărându-se și Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României.

"Fiecare dintre noi sa fie o voce care transmite mai departe principiile de bun-simt..." au printre primele cuvinte ale lui Tudor. 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO