A inceput sa ii faca o declaratie iubitei lui, dar a urmat o intreaga nebunie: prietenii lor au inceput sa se dezbrace!

A inceput sa ii faca o declaratie iubitei lui, dar a urmat o intreaga nebunie: prietenii lor au inceput sa se dezbrace!
Data publicarii: 03 Martie 2016
Data actualizare: 03 Martie 2016
Declaratiile de dragoste postate pe internet reusesc de foarte multe ori sa devina virale, fie pentru ca urmarile sunt amuzante sau pentru ca intreaga organizare este atat de surprinzatoare inca face deliciul tuturor internautilor.

In cazul de mai jos, ideea este una dintre cele care iti capteaza atentia si te face curios sa privesti pana la final.

Tinerii din imagine se aflau la o cina in oras, in momentul in care unul dintre ei se ridica si incepe sa ii faca o declaratie de dragoste iubitei sale. Desi tanara devine vizibil emotionata, cu siguranta nu se astepta la ceea ce i se pregateste.

Discursul baiatului continea trimiteri la pasiunea comuna pe care cei doi o au: supereroii. Prietenii celor doi incep sa isi dea jos sacourile si fiecare dintre ei ramane imbracat cu un costum de supererou.

Ce se intampla la finalul declaratiei este, insa, cireasa de pe tort: tanarul este costumat in Batman, personajul preferat al iubitei sale, scriu cei de la Littlethings.com.

Pe masura ce Robert scoate inelul de logodna, pentru a-i face propunerea iubitei sale, toti cei de la masa incep sa se accesorizeze, iar pana la final masa arata ca si cand toate personajele benzilor desenate au decis sa ia cina in oras.

Vezi mai jos imaginile:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies