A incercat sa bata palma cu sportivul ei preferat, dar barbatul a scuipat-o. Cum a reactionat tatal fetitei

A incercat sa bata palma cu sportivul ei preferat, dar barbatul a scuipat-o. Cum a reactionat tatal fetitei
Data publicarii: 28 Aprilie 2018
Data actualizare: 28 Aprilie 2018
Nu putine au fost cazurile in care sportivi cunoscuti au fost blamati pentru modul in care s-au comportat cu fanii lor. Dintre toti acestia, unul dintre cele mai condamnabile gesturi este cel al wrestler-ului de mai jos.

Inaintea unui meci de wrestlling, Devin Danger a reusit sa faca unul dintre cele mai detestabile gesturi vreodata. Mai exact, a scuipat un fan. 

Aflata cu tatal sau la meci, o fetita entuziasmata a intins mana pentru a bate palma cu sportivul. Daca la inceput acesta parea foarte vesel sa o vada si sa o salute, finalul nu a mai fost atat de pozitiv. Devin a intins mana, zambind, catre fetita, iar inainte sa se atinga, a retras-o si a scuipat-o pe micuta. Apoi s-a indepartat spre ring, cu aceeasi atitudine ca mai inainte.

Gestul nu a ramas neobservat de tatal fetei, care l-a prins din urma pe wrestler si a reusit sa il loveasca de cateva ori, inainte de a fi oprit de personalul de paza.

Exista voci care spun ca wrestlerii fac astfel de gesturi, catre fanii lor, pentru a se ,,incalzi" si pentru a se ,,infuria" inainte de meciuri. Voi ce parere aveti despre intamplarea de mai jos?
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies