A influențat o generație întreagă de femei să fie dezinhibate în pat. Cum arată Kim Cattrall la 63 de ani

A influențat o generație întreagă de femei să fie dezinhibate în pat. Cum arată Kim Cattrall la 63 de ani
Citeste mai mult despre: Kim Cattrall, 63 de ani, sex and the city,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Timp de 6 ani, Kim Cattrall a dat viață personajului Samantha din serialul Sex and the City și a influențat cu atitudinea să dezinhibată o generație întreagă de femei. Sexy, inteligentă și provocatoare, Samantha Jones este unul dintre personajele emblematice din serialele de la începutul anilor 2000.

Kim avea 42 de ani când a primit rolul focoasei PR-iste din serial. Cu siguranță că dacă nu ar fi avut un fizic impecabil și o personalitate pe măsură, rolul ar fi fost primit de o colegă de breaslă mult mai tânără. Pentru rolul celebrei fashioniste și sex icon, Kim a primit în 2002 un Glob de Aur și a fost nominalizată la 5 premii Emmy.

Ajunsă la 63 de ani, Kim Cattrall arată la ca o adevarata lady. S-a vorbit mult în ultimii ani despre un nou film din celebra serie, însă Kim spune că nu va mai accepta niciodată să o interpreteze pe Samantha Jones. Motivul? Relația tensionată pe care o are cu Sarah Jessica Parker, despre care a lăsat să se înțeleagă că nu este “un om bun”.

“Niciodată. Răspunsul este NU din partea mea. În viață primești lecții și înveți să lucrezi cu oameni buni și încerci să te și distrezi”, a spus actrița.

Kim și-a dat arama pe față și și-a exprimat adevăratele sentimente față de Sarah Jessica Parker într-o postare pe Twitter. Parker i-a transmis condoleanțe lui Cattrall după moartea fratelui ei, iar aceasta a răspuns: “Tu nu faci parte din familia mea. Nu îmi ești prietenă. Așa că scriu asta ca să îți spun pentru ultima dată să nu mai profiți de tragedia noastră ca să faci tu pe fata bună”.

S-a aflat ulterior că Sarah Jessica Parker și celelate doua actrițe, Cynthia Nixon și Kristin Davis, formau un grup strâns în care nu avea acces și Kim Cattrall. 

Actrița a fost căsătorită de trei ori, dar nu are copii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies