A lucrat timp de 3 ani si jumatate, 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, dar rezultatul te va coplesi. O adevarata opera

A lucrat timp de 3 ani si jumatate, 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, dar rezultatul te va coplesi. O adevarata opera
Citeste mai mult despre: opera de arta, artista, Japonia, Manabu Ikeda,
Data publicarii: 12 Decembrie 2016
Data actualizare: 12 Decembrie 2016
Japonia este o tara care a indurat multe de-a lungul timpului, dar care a demonstrat in acelasi timp ca este o tara puternica. 

Japonia a avut mult de suferit dupa cutremurul din anul 2011 si dupa tsunamiul care a urmat. Cu toate acestea, intreaga natiune si-a revenit, iar populatia a dat dovada de multa mbitia, dragoste de patrie si mult devotament.

Manabu Ikeda este un artist care a dorit sa redea totul intr-o adevarata opera de arta pe care a intitulat-o Rebirth. Artistul si-a inceput lucrarea in anul 2013. Incepand de atunci, barbatul a lucrat timp de 10 ore pe zi, sase zile pe saptamana pentru a-si duce proiectul la sfarsit.

Dupa aproximativ trei ani si jumatate, tanarul si-a prezentat pictura. Aceasta reprezinta un copac care si-a revenit dupa un dezastru natural, la fel cum s-a intamplat si cu Japonia. 

Tanarul spune ca atunci cand priveste ceva obisnuieste sa se uite in detaliu si de cele mai multe ori alege sa se foloseasca de pensula sau de cerneala pentru a exprima ceea ce simte si intelege.

Iata mai jos un filmulet cu opera sa:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies