A mers singura in luna de miere pentru ca sotul ei nu a primit la timp viza. Ce a facut aceasta femeie este VIRAL - FOTO

A mers singura in luna de miere pentru ca sotul ei nu a primit la timp viza. Ce a facut aceasta femeie este VIRAL - FOTO
Data: 14 Iulie 2016
O tanara a luat cu asalt internetul dupa ce a inceput sa publice singura imagini din luna de miere. Luna de miere in Grecia fara sot a facut deliciul internautilor si oameni din intreaga lume o urmaresc acum pe Facebook.

O femeie din Pakistan a plecat singura in luna de miere dupa ce sotul ei nu a primit la timp viza. Aceasta a publicat o serie de fotografii, care s-au viralizat cu o viteza uimitoare. Tanara isi "imbratiseaza" de cele mai multe ori sotul absent.

Huma Mobin si Arsalaan Sever Bhatt, din Pakistan, urmau sa isi faca a doua luna de miere, in Grecia, alaturi de parintii sotului. Doar ca sotul nu a mai ajuns pentru ca nu a primit viza la timp. Initial, femeia a refuzat sa plece fara el, dar au decis totusi sa se mearga, tinand cont ca totul era platit deja, scrie Daily Mail.

Femeia a fcaut o serie de fotografii amuzante, in care isi exprima tristetea. A facut poze la fiecare obiectiv important pe care l-a vizitat. Cei mai multi utilizatori au descris aceste imagini cu un singur cuvant "adorabile" si o urmaresc constant pe tanara ca sa vada ce se mai intampla cu ea.

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO