A murit actorul Roberts Blossom din Singur Acasa!

A murit actorul Roberts Blossom din Singur Acasa!
Citeste mai mult despre: Singur Acasa, deces, Roberts Blossom,
Data: 15 Iulie 2011
Actorul Roberts Blossom, care a interpretat rolul batranului Marley in comedia "Singur acasa/ Home Alone", a murit la varsta de 87 de ani, in California, informeaza huffingtonpost.com.

Deborah Blossom, fiica actorului, a declarat pentru Los Angeles Times ca tatal ei a murit din cauze naturale, pe 8 iulie, intr-un azil pentru batrani din Santa Monica. Roberts Blossom a jucat in spectacole de pe Broadway, dar si in productii cinematografice si de televiziune. El a fost recompensat cu trei Obie Awards.

Printre filmele in care a aparut se numara "Spitalul/ The Hospital, "Abatorul-cinci/ Slaughterhouse-Five", "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", "Întâlnire de gradul trei/ Close Encounters of the Third Kind", "Evadare din Alcatraz/ Escape From Alcatraz", "Resurrection" şi "Doc Hollywood". Roberts Blossom a avut un rol principal şi în filmul horror "Deranged" (1974), devenit un clasic al genului.

El va ramane in memoria spectatorilor cel mai probabil pentru rolul batranului Marley, vecinul personajului interpretat de Macaulay Culkin, din comedia "Singur acasa/ Home Alone" (1990).
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO