A murit mama lui Andrea Bocelli. Edi Aringhieri avea 84 de ani

A murit mama lui Andrea Bocelli. Edi Aringhieri avea 84 de ani
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Mai 2022
Data actualizare: 30 Mai 2022
La vârsta de 84 de ani, mama lui Andrea Bocelli s-a stins din viață. Aceasta și-a dedicat toată viața fiului său.

Andrea Bocelli este unul dintre cei mai cunoscuți tenori din lume. Acesta a făcut ravagii pe scenele marilor orașe și i-a încântat pe toți cu talentul său. În drumul său către celebritate, Andrea Bocelli a fost însoțit de mama lui, Edi Aringhieri. Femeia, deși la naștere i s-a recomandat să facă avort, a continuat să lupte pentru fiul ei. Acum însă, la 84 de ani, ea s-a stins din viață și a lăsat un mare gol în sufletul cântărețului de operă.
 


Edi Aringhieri și-a dedicat toată viața creșterii și dezvoltării fiului său. În urmă cu câțiva ani, ea a participat la o emisiune, acolo unde a vorbit despre momentul în care a aflat că Andrea Bocelli ar putea suferi de o boală gravă. Medicii i-au recomandat să renunțe la sarcină, însă ea a continuat să lupte pentru viața copilului ei.

‘’Mi s-a spus să fac avort deoarece fiul meu se va naște cu o boală congenitală care îl va face să-și piardă vederea. Am ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme grave la stomac. Am decis să duc la capăt sarcina. Am ținut să spun această poveste pentru a da putere familiilor care se confruntă cu situații similare celei pe care am trăit-o eu și familia mea’’, a spus ea la acea vreme.

Aceasta a mai mărturisit că în ziua în care și-a născut fiul, a văzut un porumbel cu o dimensiune diferită față de cea cu care femeia era obișnuită. În acel moment, ea a crezut că Andrea Bocelli va deveni următorul Papă, însă lucrurile au luat o altă direcție, iar el se numără printre stelele muzicii internaționale.

‘’Nu am văzut niciodată un porumbel de acea dimensiune. Credeam că am născut un viitor Papă’’, a mai spus ea.

Sursă foto: Profimedia, Instagram/Andrea Bocelli

VEZI ȘI: Viralul Anului 2022 pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!