A murit unul dintre actorii din Friends! BBC News și CBS News au făcut un anunțul!

A murit unul dintre actorii din Friends! BBC News și CBS News au făcut un anunțul!
Citeste mai mult despre: Friends!, a murit, serial,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 09 Decembrie 2019
Data actualizare: 09 Decembrie 2019
Unul dintre actorii care au avut parte de un rol în celebrul serial Friends s-a stins din viață în urma unui dignostic crunt.

În urmă cu puțin timp BBC News și CBS News au făcut un anunț trist! Ron Leibman, cunoscut drept Dr. Leonard Green în serialul Friends, s-a stins din viață.

Actorul era în vârstă de 82 de ani! 

Chiar dacă Leibman și-a construit o carieră de succes la Hollywood, cel mai cunoscut rol pe care l-a avut este drept "tatăl lui Rachel",  rol care i-a adus faima la nivel mondial la scurt timp după apariția serialului. 

A murit din cauza Pneumoniei!

"Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o distinsă carieră în cinema, televiziune și teatru. Gândurile noastre se indreaptă către soția acestuia, Jessica (Walter) și familia regretatului actor." a declarat oficialul lui Ron Leibman

Puțini știu însă că actorul a câștigat un premiu Emmy în anul 1979 pentru seria "Kaz", și un Tony pentru opera "Angels în America"

Prietenii tăi (titlu original Friends) este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004.

Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea succes în ratinguri, clasându-se în anual în primele 10 cele mai vizionate televizări americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

În termeni monetari, Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu $1.000.000 pe episod.

FULLSCREEN
A murit unul dintre actorii din Friends!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies