A murit „asul amanetului”. Cine a fost Richard Harrison, tăticul dur al industriei de amanet

A murit asul amanetului . Cine a fost Richard Harrison, tăticul dur al industriei de amanet
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Iunie 2018
Data actualizare: 25 Iunie 2018
Richard Harrison, cunoscut publicului român pentru show-ul „Așii amanetului”, a murit luni dimineață la vârsta de 77 de ani.

Anunțul a fost făcut de fiul său, Rick, care a deplâns moartea „bătrânului” pe Instagram. „Ne va lipsi cu disperare tuturor, familiei, echipei de la Gold&Silver și fanilor numeroși din întreaga lume. A fost eroul meu și am fost norocos să-l am pe moșneag ca tată”, a completat Rick Harrison.

 

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison passed away this morning surrounded by those he loved. He will be tremendously missed by our family, the team at Gold & Silver Pawn and his many fans the world over. He was my hero and I was fortunate to get a very cool ‘Old Man’ as my dad. That I got to share him with so many others and they got to see what a great family man he was is something I am grateful to have experienced with him. He lived a very full life and through the History television show ‘Pawn Stars’ touched the lives of people all over, teaching them the value of loving your family, hard work and humor. We appreciate everyone’s thoughts and prayers and ask that we are provided some privacy at this time.

A post shared by Rick Harrison (@rick_harrison) on

Românii l-au putut vedea pe Richard Harrison în seria de succes Pawn Stars (Așii amanentului), care este difuzată și în prezent la un post TV accesibil și în țara noastră. „Bătrânul” din show-ul de televiziune era mereu elementul de echilibru din marea familie a așilor amanetului, dar nu se dădea în lături de la a-i taxa pe mai tinerii săi colegi de platou. Din echipa emisiunii mai fac parte fiul său Rick, nepotul său Corey și actorul Austin Lee Russell, cunoscut sub numele de scenă Chumlee.

FOTO: Pawn Stars Instagram

Show-ul TV se filmează la sediul firmei de amanet a familiei Harrison din Las Vegas și a avut premiera în anul 2009. În cadrul emisiunii ne sunt prezentate diverse persoane care vin cu obiecte personale la amanet și pe care încearcă să le vândă pe bani frumoși. Cei patru membri ai echipei Pawn Stars le oferă cel mai bun preț pentru obiectele lor, dar astfel încât ei să le poată revinde pentru profit. De multe ori, piesele de colecție pe care posesorii lor vor să le vândă necesită o evaluare serioasă din partea unor experți, astfel încât „așii amanetului” apelează la diverși specialiști care să le spună dacă achizițiile lor merită banii investiți.

Membrii echipei nu au anunțat deocamdată dacă „Așii amanetului” va continua fără „bătrânul” Harrison.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!