In urma cu 26 de ani, obtinea rolul vietii in filmul "Home Alone". Cum arata acum actorul care l-a jucat pe Buzz

In urma cu 26 de ani, obtinea rolul vietii in filmul  Home Alone . Cum arata acum actorul care l-a jucat pe Buzz
Citeste mai mult despre: Buzz, Devin Ratray, Home Alone,
Data: 10 Decembrie 2016
La 26 de ani de la succesul pe care l-a avut datorita aparitiei in filmul Home Alone, Devin Ratray a ajuns de nerecunoscut.

Interpretarea impresionanta pe care a avut-o in primul film i-a adus rolul si in cea de-a doua parte, Home Alone 2: Lost in New York (1992). Desi cariera sa ar fi trebuit sa explodeze din acel moment, lucrurile nu au stat asa.

Ajuns la 39 de ani, actorul nu a mai jucat in productii de mare anvergura, cele mai cunoscute fiind Dennis the Menace (1993), Strong Island Boy (1997), Serial (2007), Surrogates (2009), dar si Nebraska (2013), film care a fost nominalizat la Oscar. In 2015, Devin Ratray a jucat in productiile Construction si 3rd Street Blackout, iar in anul 2016 a jucat rolul lui Runny in Masterminds si Phil Bernstein in productia The Lennon Report Phil Bernstein


In anul 2007, Devin Ratray a fost protagonistul unui documentar care i-a urmarit incercarile pe care acesta le-a facut pentru a o cuceri pe Condolezza Rice. Filmul care ar fi trebuit sa aiba la baza aceasta poveste, Courting Condi, a fost anulat in 2008.

De cand planurile din punct de vedere cinematografie nu s-au mai ridicat la nivelul asteptarilor, Devin si-a dedicat timpul unei alte pasiuni, muzica. Actorul face parte din formatia Little Bill cu care sustine numeroase concerte in New York.

Citeste continuarea articolului si vezi mai multe imagini aici!


Sursa FOTO: Getty Images
FULLSCREEN
In urma cu 25 de ani, obtinea rolul vietii alaturi in "Home Alone". Cum arata acum actorul care l-a jucat pe Buzz
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies