A postat pe Facebook o imagine cu fiul si fiica ei, dar ce a urmat a fost de poveste. Mesajul care a devenit viral

A postat pe Facebook o imagine cu fiul si fiica ei, dar ce a urmat a fost de poveste. Mesajul care a devenit viral
Citeste mai mult despre: postare, Facebook, mesaj, poveste,
Data publicarii: 01 Aprilie 2015
Data actualizare: 01 Aprilie 2015
Tracia Lanzi Santucci si-a pierdut sotul in anul 2008 atunci cand se afla la serviciu, iar in spatele lui au ramas doi copii frumosi, unul dintre ei nenascut. Luni, s-au implinit 7 ani de cand barbatul a trecut in nefiinita, iar Lucia a publicat o imagine cu cei doi copii, in memoria lui.

"Acestia sunt fiul si fiica mea. Micuta mea a fost insotita de fratele ei la dansul "tata-fiica", de la scoala. Tatal lor a fost politist si a fost omorat la datorie in anul 2008. Aveam doi baieti la vremea respectiva si eram insarcinata cu fiica mea. Sunt atat de mandra ca fiul meu a fost alaturi de ea si i-a oferit o noapte grozava. El este eroul meu", a scris femeia in descrierea imaginii.

Mii de oameni au share-uit postarea femeii, in vreme ce mamicile din lumea intreaga au contribuit cu comentarii in care isi spunea povestile, ami mult sau mai putin similare.

Amy Millar: "Noi ne-am pierdut tatal acum patru ani, iar fratele meu a facut acelasi gest pentru sora noastra mai mica. Vine de la colegiu ca sa fie alaturi de ea in fiecare an. Respect pentru fratii mai mari ca fac acest lucru".

Tabitha Feliciano: "Fiul meu a facut acelasi lucru pentru fiica mea, la numai un an dupa ce sotul meu a murit de cancer".

Vezi imaginile aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies