A postat pe Instagram o poza cu sotia lui, iar mesajul a devenit viral pe internet. Ce a marturisit barbatul

A postat pe Instagram o poza cu sotia lui, iar mesajul a devenit viral pe internet. Ce a marturisit barbatul
Data publicarii: 10 August 2017
Data actualizare: 10 August 2017
Cand a postat pe Instagram o poza insotita de un mesaj de dragoste pentru sotia lui, Robbie Tripp nu se astepta ca fotografia sa devina virala pe internet.

Prin mesajul postat tanarul nu a vrut doar sa ii faca o declaratie de dragoste persoanei iubite, ci si sa atraga atentia oamenilor cu privire la presiunea pe care societatea o pune asupra femeilor in ceea ce piveste aspectul fizic. 

"Iubesc aceasta femeie si corpul ei cu forme. In adolescenta prietenii mei radeau de mine pentru ca eram atras de fetele plinute sau scunde, pe care ei le numeau "dolofane" sau chiar "grase". Apoi, la maturitate, am ajuns sa ma autoeduc in ceea ce priveste feminismul si modul in care media marginalizeaza femeile prin impunerea unui tipar de frumusete clar: trebuie sa fie inalte, slabe si atletice. Apoi am realizat cati barbati se lasa mintiti de aceste tipare", a marturisit barbatul.

Mesajul emotionant al barbatului a devenit viral pe internet si a strans in doar cateva zile aproape 40 de mii de aprecieri. In ciuda faptului ca este o declaratie emotionanta, gestul nu a primit doar complimente, ci a avut parte si de reactii negative din partea celor pe s-au simtit criticati.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies