A primit un inel in valoare de 500 de lei si era mandra de el. Comentariul vanzatoarei a facut-o sa se "razbune"

A primit un inel in valoare de 500 de lei si era mandra de el. Comentariul vanzatoarei a facut-o sa se  razbune
Data: 04 Martie 2017
Ziua logodnei este una dintre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu, iar amintirile sunt cele care ne fac viata mai frumoasa. Iubirea este elementul cheie intr-un cuplu, dar se pare ca lucrurile nu stau asa de fiecare data.

Sunt multe doamne si domnisoare care apreciaza mai mult partea materiala decat dragostea si armonia din cuplu. Ariel Desiree McRae este o tanara care nu si-a dorit sa mai astepte pana cand partenerul ei isi putea permite un inel scump de logodna si era foarte hotarata sa inceapa o viata impreuna fara sa puna prea mult pret pe lucrurile materiale.

Citește și

Ariel a pimit un inel simplu si elegant de la Quinn, iubitul ei, dar se pare ca pretul lui a intrigat-o chiar pe vanzatoarea magazinului de unde au cumparat inelul. Bijuteria a costat numai 130 de dolari: "va vine sa credeti ca acest barbat cumpara un astfel de inel pentru logodna? Patetic", au fost cuvintele femeii din magazin.

Acela a fost momentul in care Quinn s-a simtit rusinat de moment si a inceput sa o intrebe pe Ariel daca este singura ca vrea bijuteria ieftina. Ariel a sustinut si sustine in continuare ca nu bijuteria este cea care conteaza, ci dragostea cu care este cumparata. Acesta a fost si mesajul ei de pe pagina de Facebook.

Peste 70 000 de like-uri si 54 869 de distribuiri a avut postarea tinerei, iar la sectiunea de comentarii au fost femei care au sustinut acelasi lucru si si-au prezentat inele de logodna nu foarte scumpe, dar de care sunt extrem de mandre ca le reprezinta dragostea.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies