A ramas socat cand a vazut cat a primit bacsis. Nimeni nu a mai lasat atat de mult vreodata

A ramas socat cand a vazut cat a primit bacsis. Nimeni nu a mai lasat atat de mult vreodata
Citeste mai mult despre: nota de plata, a ramas socat, bacsis,
Data publicarii: 21 Iulie 2014
Data actualizare: 21 Iulie 2014
Oamenii lasa de obicei bacsis chelnerilor care ii servesc in restaurante pentru ca au fost multumiti de servire, chelnerul a fost simpatic sau pentru ca mancarea a fost extrem de gustoasa. 

Un chelner din New York a ramas surprins cand a vazut cat de multi bani a primit de la un cuplu in momentul in care a dus nota de plata.

Michael Shafts a servit un cuplu in restaurantul in care lucra, intr-o zi in care clientul sau implinea 47 de ani si dorea sa ii petreaca o seara linistita alaturi de sotie, dar la nota de plata a avut parte de cea mai mare surpriza din viata sa de ospatar.

Desi nota nu era mai mult de o suta paisprezezce dolari, cei doi soti i-au lasat chelnerului bacsis nici mai mult nici mai putin de o mie de dolari, iar inainte de plecarea femeia a strigat la chlener si i-a spus:"Sotul meu a facut ceva deosebit pentru tine."

Michael a fost socat de generozitatea celor doi soti si mai mult de jumatate din bacsis i-a impartit cu colegii lui de sala. Patronul restaurantului a marturisit si el ca a fost cel mai mare bacsis pe care l-a lasa cineva vreodata in restaurantul sau.

Vezi aici imaginile!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies