A rugat-o pe iubita lui sa joace Monopoly impreuna, dar ce a urmat este de poveste.Este cea mai tare cerere in casatorie

A rugat-o pe iubita lui sa joace Monopoly impreuna, dar ce a urmat este de poveste.Este cea mai tare cerere in casatorie
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, ce a urmat, poveste,
Data: 29 Septembrie 2015
Justin Lebon si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod original, iar imaginile realizate la fata locului au facut furori pe internet.

Cei doi iubiti au crescut impreuna pe aceeasi strada din California, dar nu si-au vorbit niciodata pana cand s-au cunoscut pe un site de socializare. Dupa ce si-au dat seama ca sunt suflete pereche, Lebon a vrut sa duca relatia la un alt nivel.

Pentru ca acest moment sa fie de neuitat si pentru ca viitoarea lui sotie sa fie impresionata de cererea in casatorie, Lebon s-a gandit sa faca ceva ce nu a mai existat pana acum. A cerut ajutorul unui tamplar pentru a personaliza un joc de Monopoly.

A cerut sa aiba un card special, un compartiment secret si zaruri personalizate. Pentru ca tanara nu avea cum sa nimereasca altceva in afara de cifra 7, a reusit sa gaseasca si cardul special pe care statea scrisa intrebarea "Vrei sa te casatoresti cu mine" si asa a primit inelul care statea ascuns in compartimentul secret.





VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO