A salvat o femeie de la a fi rapita, dupa ce a observat un singur gest

A salvat o femeie de la a fi rapita, dupa ce a observat un singur gest
Citeste mai mult despre: hot, ce a facut, gest, magazin,
Data publicarii: 19 Martie 2018
Data actualizare: 19 Martie 2018
Un barbat care lucra intr-o benzinarie a reusit sa salveze o femeie de la a fi rapita si jefuita, dupa ce a observat atent comportamentul acesteia.

Barbatul in varsta de 25 de ani a observat doua persoane cu comportament bizar, in benzinaria in care lucra. Femeia parea sa se afle intr-o stare foarte neplacuta, iar evident era faptul ca tremura din tioate incheieturile.

Momentul in care cel care o insotea pe tanara a incercat s faca o plata folosind cardul ei, a fost cel care l-a facut pe Manveer Komer sa ia atitudine.

Tanarul si-a dat seama ca femeia nu se afla acolo de bunavoie si i-a sarit in aparare: ,,Vino si stai in spatele meu. Te ajut. Nicio problema", i-ar fi spus acesta, in timp ce se prefacea ca are o arma in buzunarul pantalonilor.

Barbatul care o obligase pe femeie sa il insoteasca la magazin, pentru a-i fura banii de pe caard, a reusit sa fuga, insa a fost prins la scurt timp. Femeia isi lasase telefonul mobil in masina pe care acesta o furase si astfel a putut fi gasit.

Komer a aflat ulterior ca femeia fusese dusa prin mai multe magazine si ca cel care o obligase sa mearga cu el planuia sa ii goleasca toate conturile, astfel. 

Sursa: Viral Thread
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies