A scapat de la moarte dupa ce o bucata mare de gheata a cazut din avion

A scapat de la moarte dupa ce o bucata mare de gheata a cazut din avion
Citeste mai mult despre: avion, incident, noroc,
Data publicarii: 12 Februarie 2018
Data actualizare: 12 Februarie 2018
Unii oameni sunt ghinionisti. Chiar daca este vorba de spargerea oglinzii, karma sau doar soarta, nu stii niciodata cand o piatra de gheata poate cadea din cer si sa te loveasca in fata.

Imaginile urmatoare arata momentul cand un om care curata strazile la doar cativa metri de ceva ce ar fi putut sa ii cauzeze moartea, in momentul in care o piatra imensa de gheata "a cazut din avion". 

Ruta lui Serhiy Mysehkov a facut ca el sa se situeze direct sub o ruta aeriana spre Heathrow Airport, langa London's Kew Gardens. Apoi, de nicaieri, o piatra imensa de gheata s-a zdrobit chiar in partea opusa a drumului. 

Autoritatea aviatica UK Civil au primit 30 de reclamatii in ceea ce priveste caderea bucatilor de gheata din cer, in fiecare an. Un reprezentant CAA a declarat:"Desi, gheata cade ocazional din avion, poate fi de asemenea rezultatul unui fenomen meteorologic."

"Primim cam 30 de reclamatii in ceea ce priveste caderea bucatilor de gheata din cer, desi nu suntem siguri cate incidente sunt rezultatul caderii bucatilor din avion."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies