A slabit 87 de kilograme pentru a putea merge la altar. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie dupa ce medicii i-au pus un diagnostic crunt

A slabit 87 de kilograme pentru a putea merge la altar. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie dupa ce medicii i-au pus un diagnostic crunt
Citeste mai mult despre: mireasa, a slabit, ce s-a intamplat,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2015
Data actualizare: 09 Ianuarie 2015
Tami Martin este o femeie puternica care a dat dovada de mult curaj si dorinta de a duce o viata normala dupa ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: nu va mai putea sa mearga niciodata.

Martin si-a rupt coloana in anul 1999, dupa ce a fost victima unui accident minor de masina, dar care si-a pus amprenta asupra intregii ei vieti. Desi medicii i-au spus ca nu va mai putea niciodata sa mearga, tanara nu a vrut sa accepte ca niste persoane straina ii spun ceea ce trebuie sa faca in propria ei viata asa ca, si-a luat inima in dinti si a inceput o terapii si tratamente care sa o ajute sa depaseasca momentul.

Accidentul cu consecinte grave nu numai ca i-a luat dreptul la o viata normala, dar a transformat-o intr-o femeie care a inceput sa se ingrase, iar atunci a fost momentul in care a renuntat la terapie. O operatie a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga sa spuna stop diagnosticului pus de medici.

Femeia a reusit sa slabeasca aproximativ 87 de kilograme si sa parcurga cel mai important drum din viata ei, cel pana la altar, alaturi de alesul inimii ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies