A suferit un accident grav dupa ce a zburat in spatiu cu o racheta construita de el

A suferit un accident grav dupa ce a zburat in spatiu cu o racheta construita de el
Data: 27 Martie 2018
Mike Hughes, omul de stiinta a incercat sa mearga in spatiu pentru a-si demonstra teoria conform careia Pamantul este plat. 

Hughes si-a construit singur racheta cu reactie de aburi si avea mari sperante ca misiunea lui va avea succes. Cu toate acestea, visul lui s-a spulberat cand racheta construita de el insusi a fost aruncata inapoi spre Pamant, avand o aterizare grava in Desertul Mojave, la aproximativ 1500 de metri de locul de lansare din Armboy, California. 


Sursa: Viral Thread

Decolarea care a fost initial planificata pentru noiembrie, a avut loc dupa ce a fost amanata din cauza unor defecte mecanice. Din cauza ca a declarat ca zbura in spatiu cu o racheta creata de el, Mike a fost criticat aspru si considerat nebun. Cu toate acestea, in ciuda comentariilor crude, sofoerul de limuzina a captivat o mare atentie. 


Sursa: Viral Thread

Chiar si fostul astronaut al NASA, Jerry Linenger, care a petrecut 143 de zile in spatiu in 1997, a fost entuziasmat de misiunea nebuna a lui Mike. Mike nu s-a lasat invins de comentariile celorlati si a luptat impotriva lor. 


Sursa: Viral Thread

Intr-un filmulet de 12 minute, el s-a adresat celor care au spus ca misiunea lui este nebuna, declarand:"Sunt de parere ca Pamantul are forma unui disc de frisbee? Da, cred acest lucru. Sunt sigur? Nu, tocmai de aceea vreau sa merg in spatiu. 


Sursa: Viral Thread

Pe 24 martie, Mike s-a pregatit pentru a le demonstra celor care au fost impotriva lui, ca Pamantul este plat. El s-a urcat in racheta lui si a ajuns la o viteza de 350 mph. Dupa ce racheta lui se indrepta inapoi spre pamant, Mike si-a deschis a doua parasuta pentru a inceteni si pentru diminuarea impactului. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO