A trait pe strazi si a dormit in frig, dar cand a intalnit un politist, viata lui s-a schimbat complet. Ce s-a intamplat

A trait pe strazi si a dormit in frig, dar cand a intalnit un politist, viata lui s-a schimbat complet. Ce s-a intamplat
Citeste mai mult despre: cersetor, gest, politist,
Data publicarii: 09 Noiembrie 2015
Data actualizare: 09 Noiembrie 2015
Gestul emotionant pe care l-a facut un ofiter de politie pentru un om al strazii.

Daca pana acum aveai dubii ca un ofiter de politie ar putea face vreodata un astfel de gest, atunci acest videoclip este pentru tine. 

Totul s-a intamplat in Statele Unite, in Los Lunas, unde Mark Gurule este considerat un erou pentru fapta incredibila pe care a facut-o pentru un barbat fara adapost. 

Ofiterul Gurule se afla in timpul unei patrule cand a primit un apel despre o persoana fara adapost ce dormea in spatele unei pietre, pe marginea autostrazii. Cand acesta a ajuns in locul indicat, a obervat imediat faptul ca barbatul era descult. Langa acesta se afla o pereche de pantofi, mult prea uzati pentru a mai putea sa fie purtati, mai ales pe un teren pietros ca acela.

Citeste si: A auzit zgomote ciudate de sub pavele. Ce a descoperit atunci cand a spart cimentul

Stiind ca anotimpul avea sa se schimbe in curand, politistul a decis sa faca ceva ce putini ar fi indraznit sa faca pentru sarmanul om. Gestul sau te va lasa fara cuvinte! Urmareste videoclipul pentru a te convinge!

Ofiterul Mark Gurule, care facea parte dintr-un departament de politie de mai bine de 5 ani, a fost felicitat de colegii sai din Departamentul de Politie din Las Lunas pentru fapta curajoasa de care a dat dovada. Acum, gestul sau a devenit unul viral si multi ii pot urma exemplul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies