A trait pe strazi timp de trei ani pana cand un barbat a intrebat-o cum o cheama. Ce s-a intamplat apoi e o minune

A trait pe strazi timp de trei ani pana cand un barbat a intrebat-o cum o cheama. Ce s-a intamplat apoi e o minune
Citeste mai mult despre: om al strazii, fiu, mama, minune, schizofrenie,
Data publicarii: 02 Februarie 2016
Data actualizare: 02 Februarie 2016
James Worley, un barbat de origine americana implicat in problemele oamenilor fara adapost, a petrecut aproape un an incercand sa o cunoasca pe Jennie Barela, o femeie care traia pe strazile din Tampa, Florida.

Dupa numeroase discutii avute cu Jennie, James a aflat intr-o zi ca aceasta are un fiu pe nume Tristen Osaka. Dornic sa o ajute, barbatul l-a cautat pe Tristen si l-a informat cu privire la starea in care se afla mama sa. Vestea l-a luat prin surprindere deoarece, de mai bine de trei ani, barbatul se afla in cautarea mamei sale.

"Eram la birou si toate decurgeau ca intr-o zi de lucru obisnuita, iar intreaga situatie m-a luat prin surprindere. A fost ca o binecuvantare!", a povestit Tristen Osaka pentru ABC Action News

Osaka a calatorit din Colorado pana in Tampa pentru a isi revedea mama, care se pare ca sufera de schizofrenie. Intalnirea dintre mama si fiu a fost una emotionanta. Urmareaste mai jos momentul intalnirii dintre cei doi!

Fiul femeii a promis ca isi va luat mama de pe strazi si va avea grija sa primeasca ingrijirea medicala de care are nevoie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!