A trecut aproape un an de la "Ferma" Ce s-a întâmplat cu marele câștigător Marius Crăciun?

A trecut aproape un an de la Ferma Ce s-a întâmplat cu marele câștigător Marius Crăciun?
Citeste mai mult despre: Marius Craciun, castigator, ferma,
Data publicarii: 29 Ianuarie 2020
Data actualizare: 09 Mai 2020
I se spunea "Monkey" ( maimuţa în engleză) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi datorită forţei pe care o are în braţe. A fost unul dintre cei mai respectați concurenți din Fermă și cel care a plecat acasă cu marele premiu. 

La aproape un an de la "Ferma", Marius a rămas aceeași persoană modestă, S-a întors la vechiul loc de muncă și lucrează ca manager marketing la Departamentul Fitness de la o firmă importatoare de produse sportive. În plus, cu banii câștigați, a achitat datoriile părinților, așa cum a promis, și a cumpărat un apartament unde acum locuiește alături de familie.

Pentru Click, Marius a declarat:

“Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii.”
 


Tânărul de 24 de ani, originar din Piteşti, a reuşit să stea cel mai departe de conflicte majore în Fermă. Şi-a văzut de toate sarcinile şi a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, în aşa fel încât să se glumească pe seama posibilităţii unei idile între cei doi. Tinerii s-au împrietenit mai ales în baza pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact, iar după ieșirea din Fermă, desi fanii se așteptau la mai mult, au rămas prieteni…și atât. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:FOTO: INSTAGRAM MARIUS CRĂCIUN
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies