A turnat acid peste produse pe care le folosim zilnic. Toate au fost distruse, mai putin unul. Ce aliment a ramas intact

A turnat acid peste produse pe care le folosim zilnic. Toate au fost distruse, mai putin unul. Ce aliment a ramas intact
Citeste mai mult despre: acid, alimente, ciocolata, experiment, produse,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2016
Data actualizare: 23 Noiembrie 2016
Pe canalul de YouTube "Chemestry Flicks" au fost publicate mai multe materiale video in care oamenii de stiinta au turnat acid peste obiecte si produse pe care majoritatea le foloseste in mod regulat.

Realizatorii videoclipului au adunat mai multe produse, printre care se regasesc fructe, carne, ciocolata, jun smartphone si haine confectionate special pentru experimentele realizate in laborator, pentru a le supune unui test inedit.

Acestia au decis sa ilustreze modul in care aceste produse sunt distruse atunci cand intra in contact cu acid, asa ca au filmat un material video pentru fiecare produs in parte.


Un singur aliment a rezistat acestei interactiuni. In timp ce banana sau carnea s-au dezintegrat atunci cand oamenii de stiinta au picurat pe suprafata lor acid, ciocolata a trecut testul cu brio. Nici macar un smartphone nu a rezistat unui asemenea experiment. Cand intra in contact cu aceasta solutie chimica, suprafata telefonului se deterioreaza in doar cateva secunde. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!