A urcat pe scena in picioarele goale si purtand pe cap o coronita din flori. Publicul a amutit inca din primele secunde

A urcat pe scena in picioarele goale si purtand pe cap o coronita din flori. Publicul a amutit inca din primele secunde
Citeste mai mult despre: Angelina Jordan, Feeling Good, video, viral, voce,
Data publicarii: 27 Iulie 2016
Data actualizare: 27 Iulie 2016
Are doar 10 ani si este posesoarea unei voci unice. Angelina Jordan a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a fost concurenta in cadrul show-ului "Norvegienii au talent", pe care l-a si castigat.

La acea vreme, micuta avea doar 8 ani, insa varsta frageda nu a impiedicat-o sa surprinda juriul si publicul. Dupa o reperezentatie de zile mari in etapa auditiilor, Angelina a fost comparata cu Lana Del Rey. In finala emisiunii "Norvegienii au talent", pe care a si castigat-o, fetita a ales sa interpreteze piesa "Summertime", o compozitie muzicala cantata in varianta originala de Ella Fitzgerald si Louis Armstrong. 

Citeste si: "De unde vine vocea aceasta? Este atat de incredibila si de puternica. Tremur." Laura Bretan a uimit la "America's Got Talent"

La 2 ani de la castigarea show-ului de talente, Angelina isi continua ascensiunea in lumea muzicii, participand la diferite festivaluri muzicale. Recent, micuta a electrizat audienta pe acordurile piesei  "Feeling Good", piesa lansata in anul 1964 si transformata in hit de catre Nina Simone. 

Angelina a pasit pe scena in picioarele goale, purtand pe cap o coronita din flori, si a captivat publicul inca din primele secunde. La auzul vocii sale, persoanele aflate in public au amutit si au asteptat refrenul pentru a ii oferi Angelinei aplauzele lor. 

Urmareste si tu o reprezentatie muzicala care iti va da fiori: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies