A vopsit calul cu dungi de zebră și l-a forțat să plimbe turiștii pe plajă. Imaginile au devenit virale

A vopsit calul cu dungi de zebră și l-a forțat să plimbe turiștii pe plajă. Imaginile au devenit virale
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Iunie 2021
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
Un bărbat din Ucraina s-a gândit să-și picteze calul cu dungi de zebră, ca să atragă astfel turiștii pe litoralul ucrainean. Afacerea a mers strună, până când imaginile video au atras atenția autorităților. 

În regiunea Herson din Ucraina, turiștii sosiți în vacanță pe litoralul Mării Negre au observat o atracție mai puțin obișnuită:  un cal vopsit cu dungi de zebră care plimbă copiii pe plajă, scrie 24tv.ua

În timp ce unii au privit nestingheriți animalul forțat să care oameni, ore în șir, pe o vreme toridă, alții au postat imaginile video pe internet și astfel au atras atenția autorităților. 

Ucrainenii au fost revoltați de atitudinea inacceptabilă față de animal și au lăsat mai multe comentarii pe rețeaua de socializare unde a fost postat filmulețul. 

”De ce nu duci tu oamenii în spatele tău?”, Este inadmisibil așa ceva, nu sunt de acord nici cu maimuțe sau ponei pe plajă”, ”Sărmanul, cred că îi este foarte cald!”, ”Cine în acest caz este animalul”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților. 

Oamenii legii și ecologiștii din regiune s-au sesizat și l-au reținut pe bărbat. Animalul a fost dus într-un țarc special. 

Sursă foto/video: Getty Images, YouTube

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!