A vrut un tort cu chipul lui Mariah Carey de ziua ei, însă cofetarii au greșit poza. Ce a ieșit, de fapt

A vrut un tort cu chipul lui Mariah Carey de ziua ei, însă cofetarii au greșit poza. Ce a ieșit, de fapt
Citeste mai mult despre: Mariah Carey, Marie Curie, tort, zi de nastere,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Iunie 2019
Data actualizare: 17 Iunie 2019
O englezoaică le-a dezvăluit colegelor ei că ar vrea un tort personalizat de ziua ei. Pe prăjitura aniversară ar fi trebui să figureze chipul cântăreței Mariah Carey, însă, cumva, lucrurile au fost încurcate rău.

Siobhan, o tânără din Anglia, a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută de ziua ei. Tortul pe care și l-a dorit nu a fost tocmai așa cum l-a comandat. Colegele ei au vrut să-i facă pe plac, însă cofetarii n-au reușit să facă diferența între o vedetă și cealaltă.

Tortul trebuia să fie decorat cu chipul cântăreței Mariah Carey, din marțipan, însă angajații cofetăriei au pus poza savantei poloneze Marie Curie.

Scriitoarea canadiană Harriet Alida Lye a dezvăluit întreaga poveste, iar ghinioista sărbătorită este verișoara ei. Într-un mesaj pe Twitter, Harriet a explicat toată încurcătura.

Mii de oameni au comentat pe rețeau socială și au distribuit postarea, până când aceasta a ajuns la ochii artistei Mariah Carey. Vedeta s-a amuzat copios și a avut și ea o reacție pe Twitter.

Aș fi putut fi eu (Marie Curie – n.n.) numai dacă nu aș fi picat la cursurile de matematică elementară. La mulți ani, Siobhan”, a scris cântăreața pe Twitter.

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies