Aceasta casuta din copac arata mai bine decat orice apartament luxos. Are jacuzzi, poti face sporturi extreme, iar interiorul e fabulos

Aceasta casuta din copac arata mai bine decat orice apartament luxos. Are jacuzzi, poti face sporturi extreme, iar interiorul e fabulos
Citeste mai mult despre: casa, casa in copac, copac, locuinta,
Data publicarii: 06 Noiembrie 2014
Data actualizare: 06 Noiembrie 2014
Foster Huntington, un fotograf amator, si-a dat demisia de la slujba sa din New York in urma cu trei ani, iar de atunci a traversat America in lung si-n lat cu o rulota si s-a specializat in arta fotografiei.

Pentru ca isi petrece in mare parte viata pe drumuri, Foster si-a dorit un loc pe care sa-l poata numi "acasa", as aca si-a construit una dintre cele mai inventive case, intr-un copac.

Fotograful a profitat de faptul ca familia sa detinea o bucata de pamant in Portland, Oregon, in inima padurii, asa ca si-a platit cativa prieteni sa-l ajute cu constructia casei si caratul materialelor. Pasionat de skateboard, Foster si-a construit si o platforma pe care sa poata practica sportul sau preferat si a instalat si o cada de jacuzzi unde sa se poata relaxa cu prietenii, bucurandu-se de privelistea superba.

Constructia nu a fost deloc ieftina: 100.000 de dolari a investit tanarul in casa din copac, suma cu care ar fi putut sa-si permita chiria unui apartament luxos din New York luni intregi. Foster a preferat insa un loc linistit, departe de aglomeratia urbana si, judecand dupa imaginile de mai jos, a facut o alegere excelenta.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!