Aceasta femeie a ales sa moara cu demnitate. Ultimul ei mesaj a facut inconjurul internetului

Aceasta femeie a ales sa moara cu demnitate. Ultimul ei mesaj a facut inconjurul internetului
Citeste mai mult despre: femeie, decizie, demnitate, moara,
Data publicarii: 03 Noiembrie 2014
Data actualizare: 03 Noiembrie 2014
Brittany Maynard, o femeie in varsta de doar 29 de ani, a luat o decizie cu care multi nu sunt de acord, dar daca ar fi sa ne luam dupa spusele ei, se pare ca este cea mai buna.

Pe data de 1 noiembrie 2014 Brittany a decisa sa puna capat suferintei provocate de o tumoare care nu poate fi operata si care a condamnat-o la moarte. In ciuda tratamentului la care a fost supusa, tumoarea nu putea fi oprita, iar aceasta varianta parea cea mai buna decizie.

Dupa ce a primit acest diagnostic crunt, la inceputul anului, ea si sotul ei au decis sa se mute din San Francisco, California, in statul Oregon, loc unde legea ii permite sa primeasca ajutor medical pana in ziua in care a decis sa renunte la lupta cu cancerul.

"(Le spun) la revedere tuturor prietenilor mei dragi şi familiei mele, pe care o iubesc. Astazi este ziua pe care am ales-o sa mor cu demnitate, avand in vedere boala mea in faza terminala, acest teribil cancer de creier care mi-a luat multe", a scris ea intr-un mesaj redifuzat masiv pe retele de socializare.

Sean Crowley, un purtator de cuvant al Asociatiei Compassion and Choices, care militeaza pentru dreptul la eutanasie, a declarat că tanara a decedat la domiciliu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!