Aceasta femeie are cele mai cunoscute maini din intreaga lume! 400 de milioane de oameni s-au uitat - VIDEO

Aceasta femeie are cele mai cunoscute maini din intreaga lume! 400 de milioane de oameni s-au uitat - VIDEO
Citeste mai mult despre: femeie, cunoscute, maini,
Data publicarii: 03 Decembrie 2014
Data actualizare: 29 Mai 2015
Vestea ca reteaua de YouTube, Maker Studios, a adaugat noi 5 canale cu jucarii in propria lista arata inca o data ca jucariile reprezinta una dintre cele mai populare categorii de pe site. 

Maker Studios a adaugat Disney Car Toys, Hobby Kids TV, The Engineering Family, Toys Review Toys si All Toy Collector  la reteaua sa, cele 5 canale avand cumulat peste 300 de milioane de vizualizari in fiecare luna!

Citeste si: Cea mai reusita sosie a lui Kim Kardashian, in carne si oase. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine seamana cele doua

"Canalele de review-uri pentru jucari au captat atentia familiilor din intreaga lume si au devenit autoritatea care spune care sunt cele mai tari jucarii de pe piata, avand un progres rapid online" a spus Chris Williams de la Masters Studios.

Iar cele 5 achizitionate de acestia nici macar nu sunt cele mai mari. Pe locul 1 se afla DC Toys Collector, redenumit recent DisneyCollector, clipurile in care jucariile sunt scoase din cutie fiind vizionate de 400 de milioane de ori numai in luna octombrie!

DisneyCollector a detronat PewDiePie, cel care a strans 352 de milioane de vizualizari, devenit cel mai vizionat canal in luna octombrie, indiferent de genul programului. Iar 'noua regina de pe Youtube', dupa cum o numesc cei de la Guardian, este Melissa Lima, o brazilianca de 21 de ani, cea care locuieste in Westchester County, New York.

Citeste mai multe pe yoda.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies