Această femeie poartă sandale și fuste scurte chiar și pe un ger cumplit. Care este secretul rezistenței sale

Această femeie poartă sandale și fuste scurte chiar și pe un ger cumplit. Care este secretul rezistenței sale
Citeste mai mult despre: povesti de viata, curiozitati, rusoaice,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Martie 2021
Data actualizare: 26 Decembrie 2021
Galina Kutereva este o rusoaică, devenită cunoscută în mediul online pentru aparițiile sale sexy în plină iarnă, pe un ger cumplit. Femeia, în vârstă de 59 de ani, originară din orașul Toliatti (Rusia) poartă rochii și fuste scurte chiar și la -20 °C. 

Numită și regina zăpezii, Galina uimește de fiecare dată cu aparițiile sale pe stradă. În timp ce prietenele ei îmbracă o șubă și cizme călduroase, ea se limitează doar la un top, o fustă scurtă și sandale.

Secretul, spune ea, constă într-o terapie specială, pe care o urmează de câțiva ani, și care a ajutat-o să-și întărească  imunitatea și să nu simtă frigul, la fel ca alți oameni. De altfel, în Rusia este destul de răspândit și obiceiul de a face baie în apă rece. Ei bine, terapia doamnei respective este ceva asemănător, doar că depinde foarte mult de încredere. ”Este important să-ți insufli credința că frigul te vindecă, nu te omoară”, spune ea.  

Pozitivismul joacă un rol foarte important. Femeia crede că o stare interioară de bine te poate vindeca de multe boli. Ea mărturisește că a scăpat de afecțiuni grave, datorită terapiei pe care o practică. (vezi galeria foto)

Sursă foto: ok.ru/vk.com/Galina Kutereva
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 

Vezi și: 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies