Acest bărbat a câștigat 273 de milioane de dolari la Loto, dar e pierdut biletele. Ce a urmat

Acest bărbat a câștigat 273 de milioane de dolari la Loto, dar e pierdut biletele. Ce a urmat
Citeste mai mult despre: loto, castigator loto, jackpot, loterie,
Autor: Dan Brumar
Data: 08 Martie 2019
Mike Weirsky, un bărbat șomer și divorțat din New Jersey a căutat trei ore biletele jucate la Loto și nu le-a găsit.

Americanul, în vârstă de 54 de ani, a revendicat premiul cel mare de la Loterie, după ce biletele pe care le-a pierdut s-au întors la el miraculos. Mike Weirsky a cumpărat tichetele de la un magazin din orășelul Phillipsburg, dar, distras de telefonul mobil, le-a uitat pe tejghea. Abia când a ajuns acasă și-a dat seama că nu le are, așa că s-a întors la magazin.

Surpriza cea mare a fost că un bărbat le-a găsit și le-a predat administratorilor magazinului. „Am fost foarte surprins, biletele erau acolo. Am fost foarte fericit, nu-mi venea să cred”, a spus americanul, care în acel moment nu cunoștea rezultatul extragerii.

Citește și: România - Câștigătorul marelui premiu de la Loto este un pensionar de 70 de ani

Abia două zile mai târziu a aflat că este fericitul câștigător al marelui premiu, în valoare de 273 de milioane de dolari. Mike Weirsky, care nu are în prezent un loc de muncă, spune că înainte de a cheltui un cent din jackpot va face un gest de generozitate față de bărbatul care i-a returnat biletele.

Îl voi căuta pe acest om, vreau să-i mulțumesc. O să-i dau ceva, dar voi păstra discreția”, a declarat acesta, conform Associated Press.

Ce va face cu banii

Într-un filmuleț distribuit pe YouTube, americanul a dezvăluit că plănuiește să-și cumpere o nouă camionetă, o mașină nouă pentru mama lui și să-și renoveze casa. „Totul se va schimba, pentru că sunt șomer. În octombrie 2018 am divorțat și în ultimii 15 ani doar ea a muncit”, s-a confesat bărbatul, care a dezvăluit că în ultimele 18 luni a încercat din răsputeri să se angajeze, dar că nu a trecut niciun interviu.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO