Acesta este acum idealul de frumusete feminina. Formele considerate perfecte de reprezentantele sexului frumos

Acesta este acum idealul de frumusete feminina. Formele considerate perfecte de reprezentantele sexului frumos
Data publicarii: 21 Februarie 2014
Data actualizare: 21 Februarie 2014
Pamela Anderson cu bustul ei apetisant sau Kate Moss cu trupul sau parca sculptat nu mai reprezinta un model pentru doamne, care acum spun ca prefera formele ceva mai voluptuoase, dar nu exagerate, arata o cercetare din Marea Britanie.

Doar una din 200 de femei spun ca si-ar dori sa arate ca celebra papusa Barbie, despre care cred ca are un look nociv, proportii denaturate si exprima doar sexualitate, in mod discriminator.

Insa nici formele minimaliste ale topmodelului Kate Moss nu mai sunt pe placul doamnelor din ziua de azi. Daca in urma cu 10 ani doua din cinci femei recunosteau ca se infometeaza pentru a ajunge la silueta modelului, acum doar 7% dintre reprezentantele sexului frumos o mai considera pe Kate Moss intr-atat de atragatoare incat sa viseze la formele ei.

Asadar, cum arata femeia ideala? Ei bine, 68% dintre britanice si-ar dori sa arate precum Christina Hendricks ori Kelly Brook.

Pe de alta parte, nu mai putin de 92% dintre femei au afirmat ca se simt presate sa-si tina greutatea sub control, desi ar prefera sa aiba un aspect cat mai natural.

Christina Hendricks

Kelly Brook

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies