Aceste iluzii optice dezvăluie secrete despre personalitatea ta. Tu ce vezi prima dată când te uiți la ele?

Aceste iluzii optice dezvăluie secrete despre personalitatea ta. Tu ce vezi prima dată când te uiți la ele?
Citeste mai mult despre: iluzii optice, personalitate,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Martie 2022
Data actualizare: 28 Martie 2022
Un clip postat de un creator de conținut de pe TikTok a devenit viral și a adunat peste 8,4 milioane de vizualizări. Filmulețul prezintă două iluzii optice menite să dezvăluie secrete despre personalitatea celui care le privește. 

Într-una din imagini, unii internauții disting chipul unei femei, în timp ce alții văd un bărbat care cântă la saxofon. 

“Dacă prima dată ai văzut femeia, asta înseamnă că partea dreaptă a creierului tău este mai dezvoltată decât cea stângă, iar asta înseamnă că ești mai creativ și ai înclinații artistice”, explică tiktoker-ul, potrivit The Sun

Despre cei care văd prima dată bărbatul cu saxofon, el spune că au emisfera stângă mai dezvoltată și au o gândire analitică. 

O altă imagine pe care a distribuit-o arată fie un copac conturat în alb, fie siluetele a două persoane care se uită una la alta. 

“Dacă ai văzut prima oară copacul, asta înseamnă că ai o atenție foarte mare la detalii și că te pricepi să citești oamenii și stările lor de spirit. Dacă ai văzut siluetele ești o persoană calmă, care știe cum să detensioneze o situație în care sunt implicați oameni nervoși”, a spus tiktoker-ul care își spune ItsMeFuzz în social media. 

@itsme.fuzz What did you see first? Follow for more! #puzzle #opticalillusion #factfacts #funfacts #fyp ♬ clair de lune ethereal remix - Trey Phills

Filmulețul postat pe TikTok a adunat peste 8,4 milioane de vizualizări. Cei mai mulți dintre internauți au spus că-n prima imagine au văzut bărbatul cu saxofon, iar în cea de-a doua imagine au văzut copacul. 

Fotografii: TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!