Actorul Burt Reynolds a murit la 82 de ani. Mesajul emoționant al lui Sally Field, iubirea vieții lui

Actorul Burt Reynolds a murit la 82 de ani. Mesajul emoționant al lui Sally Field, iubirea vieții lui
Citeste mai mult despre: Burt Reynolds, a murit, Sally Field,
Data publicarii: 07 Septembrie 2018
Data actualizare: 07 Septembrie 2018
Celebrul actor Burt Reynolds a murit la 82 de ani, într-un spital din Florida, fiind înconjurat în ultimele clipe de membrii familiei. 

Reynolds era internat la centrul Jupiter Medical din Florida, potrivit managerului său, Erik Kritzer, relatează Hollywood Reporter.

Reynolds a avut mai multe probleme de sănătate, în ultimii ani. A suferit inclusiv o operație bypass, în 2010, iar în trecut a avut probleme cu drogurile.

Starul, al cărui semn distinctiv era mustața, a devenit o legendă a Hollywood-ului cu rolurile sale din Smokey and the Bandit, The Cannonball Run sau Boogie Nights.

Nepoata actorului, Nancy Lee Hess, a mărturisit pentru BBC că moartea acestuia a lăsat familia cu "inima frântă". "Unchiul meu nu a fost doar un star de cinema, a fost un bărbat sensibil, generos, pasional, care s-a dedicat familiei, prietenilor, fanilor și studenților săi, de la cursurile de actorie", a spus aceasta. 

"Avea probleme de sănătate dar, cu toate acestea, moartea sa a fost neașteptată. Vreau să le mulțumesc toți fanilor săi minunați care l-au susținut și admirat, cu toate suișurile și coborâșurile din viața și cariera lui". 

Reynolds a devenit celebru grație rolului său din Deliverence (1972), care l-a transformat peste noapte într-un sex simbol. În același an, Reynolds a încălcat toate tabuurile pozând gol pentru revista Cosmopolitan. Mai târziu, acesta a recunoscut că a fost o idee "de-a dreptul stupidă". 

A fost căsătorit de două ori, prima dată cu actrița britanică Judy Carne. Mariajul lor a durat doar doi ani, terminându-se după ce el a acuzat-o pe ea de cheltuieli prea mari, iar ea l-a acuzat pe el de infidelitate. 

Reynolds i-a jurat credință veșnică și actriței Loni Anderson în 1988, căsnicia lor sfârșindu-se în 1993. Cei doi au adoptat un băiat, Quinton, care acum are 30 de ani.

De asemenea, Burt Reynolds a avut o relație tumultuoasă, marcată de certuri și împăcări, cu actrița Sally Field, despre care, mai târziu, a spus că a fost iubirea vieții lui. 

Sally Field (71 de ani) a făcut o declarație emoționantă la aflarea veștii că fostul ei iubit a murit. "Sunt momente în viață atât de intense, încât nu dispar niciodată. Rămân vii, chiar și după 40 de ani. Anii petrecuți alături de Burt n-au fost uitați niciodată. Va fi mereu în inima mea, cât timp voi trăi. Odihnește-te, Buddy". 

Reynolds este renumit și pentru faptul că a refuzat roluri faimoase, printre care James Bond, Han Solo și personajul lui Richard Gere din Pretty Woman.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies